
Oplev det bedste fra det asiatiske køkken med vores vegetariske katsu curry, som vi serverer med stegte gyoza og udonnudler. Denne ret er spækket med farverige ingredienser og byder på en hurtigt tilberedt men herlig smagsoplevelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Hvidløgsfed
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
4 g
Curry-On
90 ml
Kokosmælk
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)
1 stk
Gulerod, Julienne
150 g
Spidskål, skåret
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ dl
Vand til gyoza
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 dl
Vand til sauce

Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og spidskål med salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg og Curry-On, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, pastavand, asiatisk woksauce og sojasauce, og steg i 1-2 min.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gyoza i et enkelt lag med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.
Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.
Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vandet er fordampet og gyozaerne er sprøde i bunden.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!

Tilsæt nudler til karrysauce, og lad simre 1-2 min, eller indtil gennemvarme.
Adskil nudler med en træske.
Imens, snit forårsløg fint.

Anret karrynudler og gyoza i skåle.
Top med forårsløg.
Dryp asiatisk dressing over gyoza.