Skip to main content
Stegt gyoza og karrynudler

Stegt gyoza og karrynudler

med asiatisk dressing

Oplev det bedste fra det asiatiske køkken med vores vegetariske katsu curry, som vi serverer med stegte gyoza og udonnudler. Denne ret er spækket med farverige ingredienser og byder på en hurtigt tilberedt men herlig smagsoplevelse.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Spis mig først
Comfort Food
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

4 g

Curry-On

90 ml

Kokosmælk

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)

1 stk

Gulerod, Julienne

150 g

Spidskål, skåret

440 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand til gyoza

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3208 kJ
Kalorier (kcal)767 kcal
Fedt25.7 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat105.2 g
Sukker21.6 g
Kostfibre11.7 g
Protein22.8 g
Salt6.2 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180 mg
Calcium30.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav karry
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og spidskål med salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg og Curry-On, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, pastavand, asiatisk woksauce og sojasauce, og steg i 1-2 min.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Steg gyoza
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza i et enkelt lag med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.

Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.

Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vandet er fordampet og gyozaerne er sprøde i bunden. 

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Tilsæt nudler
3

Tilsæt nudler til karrysauce, og lad simre 1-2 min, eller indtil gennemvarme.

Adskil nudler med en træske. 

Imens, snit forårsløg fint.

Server
4

Anret karrynudler og gyoza i skåle. 

Top med forårsløg. 

Dryp asiatisk dressing over gyoza. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image