Skip to main content
Enkel toscansk svinekødspasta

Enkel toscansk svinekødspasta

med grønkål og frisk basilikum

4.1
(1,1 t)

Slip din indre italiener løs og lav en toscansk pastaret i et snuptag! Denne ret er perfekt, når både voksne og børn er sultne, og maden hurtigt skal på bordet. Vi koger rigatoni og blander med gyldenstegt hakket svinekød i en velsmagende sauce med grønkål. Vi topper med revet ost og frisk basilikum.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede
Soja
Sennep
Kan indeholde spor af allergener

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet
Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Grønkål, skåret

180 g

Pasta

(Indeholder: Soja, Sennep, Kan indeholde spor af allergener, Gluten, Hvede)

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Souvlaki-krydderi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Salt til pasta

Energi (kJ)3732 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker8.9 g
Kostfibre4.5 g
Protein43.9 g
Salt7.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium123 mg
Calcium6.2 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kød
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, skær tomat i 1 cm tern.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde, Mamas Favorit og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt pastavand, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, salt og et nip peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og basilikum.