Skip to main content
Hurtig oksekødsragù

Hurtig oksekødsragù

med linguine og finrevet ost

Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå, for hvem ville sige nej til fyldig oksekødsragù? Ragù'en består af hakket oksekød, grøntsager, madlavningsfløde, oksebouillon og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi linguine, og topper det hele med frisk basilikum og ost.

Tags:
Børnevenlig
Comfort Food
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Soja
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

225 g

Hakket oksekød

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Hvide Løjer & Urter

390 g

Hakkede tomater

1 stk

Basilikum

2 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Linguine

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Gulerod, Julienne

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

5 g

Kyllingefond

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

Energi (kJ)3347 kJ
Kalorier (kcal)800 kcal
Fedt30.3 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat86.9 g
Sukker18.5 g
Kostfibre6.2 g
Protein42.1 g
Salt4.6 g
Potassium339.8 mg
Calcium7.8 mg
Iron2.5 mg

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra. 

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød, hvidløg og gulerod med Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav ragù
2

Tilsæt worcestershiresauce, bouillon, hakkede tomater, madlavningsfløde, pastavand og et nip sukker, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Vend sammen
3

Imens, hak basilikum groft. 

Vend basilikum og pasta i ragù.

Krydr med et nip salt og peber. 

TIP: Vend eventuelt retten sammen i pastagryden, hvis det er nemmere. 

Server
4

Anret oksekødsragù i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost.

Dryp eventuelt med en smule olivenolie.