
Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå, for hvem ville sige nej til fyldig oksekødsragù? Ragù'en består af hakket oksekød, grøntsager, madlavningsfløde, oksebouillon og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi linguine, og topper det hele med frisk basilikum og ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
225 g
Hakket oksekød
2 g
Middelhavsdrøm
4 g
Hvide Løjer & Urter
390 g
Hakkede tomater
1 stk
Basilikum
2 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Linguine
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Gulerod, Julienne
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder: Mælk)
5 g
Kyllingefond
1 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til kød

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød, hvidløg og gulerod med Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt worcestershiresauce, bouillon, hakkede tomater, madlavningsfløde, pastavand og et nip sukker, og bring i kog.
Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, hak basilikum groft.
Vend basilikum og pasta i ragù.
Krydr med et nip salt og peber.
TIP: Vend eventuelt retten sammen i pastagryden, hvis det er nemmere.

Anret oksekødsragù i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost.
Dryp eventuelt med en smule olivenolie.

