Skip to main content
Stegte frikadeller i brun sovs
Stegte frikadeller i brun sovs

Stegte frikadeller i brun sovs

med blød baconmos og grøn spinatsalat

Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Løg

100 g

Brun sovs

(Indeholder: Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

75 g

Radiser

1 pose

Dild

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)

140 g

Bacon, tern

1 pose

Purløg

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)4298 kJ
Kalorier (kcal)1027 kcal
Fedt62.3 g
Mættet fedt29.2 g
Kulhydrat67.9 g
Sukker12.6 g
Kostfibre6 g
Protein49.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt7.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6