
Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi en fantastisk ret med sprød prosciutto og pastaen rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Den vidunderlige sauce indeholder madlavningsfløde, cherrytomater, løg, tomat, balsamico, spinat og basilikum.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
50 g
Prosciutto
125 g
Cherrytomater
1 stk
Rødløg
1 pose
Basilikum
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
½ dåse
Tomatpuré
8 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 4)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, halver cherrytomater.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Pluk basilikum.
Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middel varme.
Steg cherrytomater, rødløg, balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt og peber i 3-4 min, eller indtil bløde og karamelliseret.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], hvidløg og Mamas Favorit, og steg videre i 1 min.

Sænk til middel varme.
Tilsæt pasta, madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand, spinat og basilikum, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og spinaten er faldet sammen.
Krydr med salt og peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tør.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med prosciutto.