HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpicy Pankoblomkål
topBanner
Spicy pankoblomkål

Spicy pankoblomkål

med søde sesamfritter og cremet kålsalat

Her byder vi på masser af lækre råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde sesamfritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.

Tags:NemUnder 650 kcalVegetarisk
Allergener:SennepÆgGlutenSesamSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

450 g

Sød kartoffel

½ stk

Lime

25 g

Srirachamayonnaise

(IndeholderSennep, Æg)

12.5 g

Ketchup

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

10 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

150 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

(Kan indeholdeSelleri)

50 g

Sort sesammayonnaise

(IndeholderSennep, Æg, Gluten, Sesam, Soja)

1 stk

Forårsløg

250 g

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2489 kJ
Fedt25.54 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat70.35 g
Sukker22.6 g
Protein14.01 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Skær blomkål i små buketter. Halver lime [1/2 stk, 2P].

2

Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], ketchup [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber til en dressing i en stor skål. Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing. Tilsæt panko, og vend med blomkål. Fordel på en bageplade med bagepapir.

 

3

Fordel fritter på samme bageplade [2 stk, 4P]. Dryp med en smule olivenolie. Drys med halvdelen af sesamfrø, og krydr med et nip salt og peber. Bag i ovnen i 20-25 min.

 

4

Bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P], et stort skvæt limesaft og resterende sesamfrø i en skål,

5

Snit forårsløg fint. Bland snittet salat, halvdelen af forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.

 

6

Anret kålsalat, fritter og pankoblomkål på tallerkener. Drys med resterende forårsløg. Server med sesamsauce og resterende sesammayonnaise.