Spicy pankoblomkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy pankoblomkål

Spicy pankoblomkål

med søde sesamfritter og cremet kålsalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Her byder vi på masser af lækre råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde sesamfritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Nem
Mælkefri
Allergener:
Senf
Egg
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Gluten
Sesamzaad
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

275 g

Blomkål

½ stk

Lime

25 g

Srirachamayonnaise

25 g

Panko

10 g

Sesamfrø

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

150 g

Snittet kålsalat

50 g

Sort sesammayonnaise

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Ketchup (step 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)576 kcal
Energi (kJ)2410 kJ
Fedt25.6 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat67.2 g
Sukker21.3 g
Kostfibre8.8 g
Protein12.3 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Skær blomkål i små buketter.

Halver lime [1/2 stk, 2P]. 

Paner blomkål
2

Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], ketchup [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber til en dressing i en stor skål. 

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.

Tilsæt panko, og vend med blomkål. 

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag fritter og blomkål
3

Fordel fritter på samme bageplade [2 stk, 4P]. Dryp med en smule olivenolie. Drys med halvdelen af sesamfrø, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 20-25 min.

Bland sesamsauce
4

Bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P], et stort skvæt limesaft og resterende sesamfrø i en skål.

Bland kålsalat
5

Snit forårsløg fint.

Bland snittet salat, halvdelen af forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.

Server
6

Anret kålsalat, fritter og blomkål på tallerkener.

Drys med resterende forårsløg.

Server med sesamsauce og resterende sesammayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image