En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
150 g
Kålblanding, skåret
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
1 stk
Æble
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.
Pisk æg* i en skål. Bland panko med et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær æble i 1 cm tern.
Bland æble, snittet salat, aioli, og et nip salt* og peber* i en skål.
Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.