HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzel
topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & søde kartofler

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

30 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

80 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Sød kartoffel

¼ tsk

Æble

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2116.4766 kJ
Kalorier (kcal)505.85 kcal
Fedt33.835 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat14.3325 g
Sukker2.5 g
Protein35.7625 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.

2

Pisk æg* i en skål. Bland panko med et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken. 

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Skær æble i 1 cm tern.

5

Bland æble, snittet salat, aioli, og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.