topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & søde kartofler

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

150 g

Kålblanding, skåret

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Æble

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)506 kcal
Energi (kJ)2117 kJ
Fedt33.84 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat14.33 g
Sukker2.5 g
Protein35.31 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.

Paner kød
2

Pisk æg* i en skål. Bland panko med et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken. 

Steg schnitzler
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Skær æble
4

Skær æble i 1 cm tern.

Bland æbleslaw
5

Bland æble, snittet salat, aioli, og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.