En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sød/syrlig æbleslaw med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
450 g
Sød kartoffel
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Kålblanding, skåret
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
Tænd ovn på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.
Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg koteletter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2, 4 pers.] og et nip peber* i en anden skål. Vend koteletter i æg og derefter i panko, og overfør til en tallerken.
Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær æble i 1 cm tern. Bland æble, snittet salat og aioli i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.