Skip to main content
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw og søde kartofler

4.3
(1,3 t)

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sød/syrlig æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

450 g

Sød kartoffel

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Kålblanding, skåret

80 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

Næringsindhold

Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2488 kJ
Fedt45.8 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat14.3 g
Sukker2 g
Kostfibre0.5 g
Protein35.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovn på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered kød
2

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg koteletter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Paner koteletter
3

Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2, 4 pers.] og et nip peber* i en anden skål. Vend koteletter i æg og derefter i panko, og overfør til en tallerken.

Steg schnitzler
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Bland æbleslaw
5

Skær æble i 1 cm tern. Bland æble, snittet salat og aioli i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.