
En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sød/syrlig æbleslaw med hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svinekamfilet
450 g
Sød kartoffel
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Kålblanding, skåret
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt

Tænd ovn på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg koteletter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2, 4 pers.] og et nip peber* i en anden skål. Vend koteletter i æg og derefter i panko, og overfør til en tallerken.

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Skær æble i 1 cm tern. Bland æble, snittet salat og aioli i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.