HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzel
topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw og søde kartofler

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sød/syrlig æbleslaw med hvidløg.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

30 g

Sød kartoffel

80 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

¼ tsk

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2488.0156 kJ
Kalorier (kcal)594.65 kcal
Fedt45.835 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat14.3325 g
Sukker2 g
Protein35.3125 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovn på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg koteletter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

3

Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2, 4 pers.] og et nip peber* i en anden skål. Vend koteletter i æg og derefter i panko, og overfør til en tallerken.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

5

Skær æble i 1 cm tern. Bland æble, snittet salat og aioli i en skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.