topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw og søde kartofler

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sød/syrlig æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

450 g

Sød kartoffel

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Kålblanding, skåret

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2488 kJ
Fedt45.84 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat14.33 g
Sukker2 g
Protein35.31 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovn på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered kød
2

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg koteletter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Paner koteletter
3

Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2, 4 pers.] og et nip peber* i en anden skål. Vend koteletter i æg og derefter i panko, og overfør til en tallerken.

Steg schnitzler
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Bland æbleslaw
5

Skær æble i 1 cm tern. Bland æble, snittet salat og aioli i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.