topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw og søde kartofler

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også bagte søde kartofler og en sød/syrlig æbleslaw med hvidløg.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Sød kartoffel

300 g

Svinekamfilet

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2996 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat57 g
Sukker11 g
Protein41 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovn på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg koteletter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

3

Pisk æg* i en skål.

Bland panko med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2, 4 pers.] og et nip peber* i en anden skål.

Vend koteletter i æg og derefter i panko, og overfør til en tallerken.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Skær æble i 1 cm tern.

Bland æble, snittet salat og aioli i en skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.