HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Salat
topBanner
Asiatisk salat

Asiatisk salat

med peanutbutterdressing & spejlæg (OBS! Æg medfølger ikke)

Hurtigt

Frisk, velsmagende og hurtig er dagens temaer, og denne asiatiske salat efterlader ingen skuffet. Sprød spidskål, revet rødbede og grønkål blandes med peberfrugt, forårsløg og hjertesalat til en fyldig salat, og appelsinstykker står for frisk og farverig syre. Serveres med spejlæg og toppes med chili, koriander, cashewnødder og rettens hovedrolle - den lækre peanutbutterdressing, der gør enhver bid til en ren fornøjelse.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojafiskjordnøddernødderæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Ingefær

100 g

Lime

20 g

Rød peberfrugt

2 stk

Forårsløg

½ tsk

Hjertesalat

Koriander

Appelsin

Sataysauce

(Indeholdergluten, soja, fisk, jordnødder)

Chili

Kålblanding, skåret

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)644.4927 kJ
Kalorier (kcal)154.0375 kcal
Fedt9.625 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat7.6675 g
Sukker3.1 g
Protein8.87 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skræl og riv ingefær. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Snit forårsløg fint. Bræk hjertesalat i mindre stykker. Hak koriander groft. Skræl og skær appelsin i 1 cm tern. Hak nødder groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg ingefær i 1-2 min.

3

Bland ingefær, sataysauce, limeskal, en skvæt limesaft, sukker* og soja [1/2, 2 pers.] i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-6 min, eller indtil æggehviden er stivnet og æggeblommen er gennemvarmet.

5

Snit chili fint. Bland kålblanding, peberfrugt, forårsløg, hjertesalat, appelsin og ½ koriander i en stor skål. Tilsæt ¼ sauce og en skvæt limesaft.

6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med spejlæg, nødder, chili (stærk!) og resterende koriander. Server med resterende dressing og limebåde.