topBanner
Asiatisk salat

Asiatisk salat

med peanutbutterdressing & spejlæg (OBS! Æg medfølger ikke)

Frisk, velsmagende og hurtig er dagens temaer, og denne asiatiske salat efterlader ingen skuffet. Sprød spidskål, revet rødbede og grønkål blandes med peberfrugt, forårsløg og hjertesalat til en fyldig salat, og appelsinstykker står for frisk og farverig syre. Serveres med spejlæg og toppes med chili, koriander, cashewnødder og rettens hovedrolle - den lækre peanutbutterdressing, der gør enhver bid til en ren fornøjelse.

Tags:Vegetarisk
Allergener:nødderfiskglutenjordnøddersojaæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hjertesalat

1 pose

Koriander

1 stk

Appelsin

20 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

100 g

Sataysauce

(Indeholderfisk, gluten, jordnødder, soja)

½ pakke

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Chili

150 g

Kålblanding, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker*

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2036 kJ
Kalorier (kcal)487 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat39 g
Sukker29 g
Protein15 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skræl og riv ingefær. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Snit forårsløg fint. Bræk hjertesalat i mindre stykker. Hak koriander groft. Skræl og skær appelsin i 1 cm tern. Hak nødder groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg ingefær i 1-2 min.

3

Bland ingefær, sataysauce, limeskal, en skvæt limesaft, sukker* og soja [1/2, 2 pers.] i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg i 3-6 min, eller indtil æggehviden er stivnet og æggeblommen er gennemvarmet.

5

Snit chili fint. Bland kålblanding, peberfrugt, forårsløg, hjertesalat, appelsin og ½ koriander i en stor skål. Tilsæt ¼ sauce og en skvæt limesaft.

6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med spejlæg, nødder, chili (stærk!) og resterende koriander. Server med resterende dressing og limebåde.