topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk salat

Asiatisk salat

med peanutbutterdressing & spejlæg (OBS! Æg medfølger ikke)

Frisk, velsmagende og hurtig er dagens temaer, og denne asiatiske salat efterlader ingen skuffet. Sprød spidskål, revet rødbede og grønkål blandes med peberfrugt, forårsløg og hjertesalat til en fyldig salat, og appelsinstykker står for frisk og farverig syre. Serveres med spejlæg og toppes med chili, koriander, cashewnødder og rettens hovedrolle - den lækre peanutbutterdressing, der gør enhver bid til en ren fornøjelse.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Forårsløg

90 g

Salat

1 pose

Koriander

1 stk

Appelsin

100 g

Sataysauce

(Indeholder Soja, Jordnødder, Fisk, Gluten)

1 stk

Rød chili

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Cashewnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

½ tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)154 kcal
Energi (kJ)645 kJ
Fedt9.63 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat7.67 g
Sukker3.1 g
Protein8.87 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skræl og riv ingefær. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Snit forårsløg fint. Bræk hjertesalat i mindre stykker. Hak koriander groft. Skræl og skær appelsin i 1 cm tern. Hak nødder groft.

Steg ingefær
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg ingefær i 1-2 min.

Lav sauce
3

Bland ingefær, sataysauce, limeskal, en skvæt limesaft, sukker* og soja [1/2, 2 pers.] i en skål.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-6 min, eller indtil æggehviden er stivnet og æggeblommen er gennemvarmet.

Lav salat
5

Snit chili fint. Bland kålblanding, peberfrugt, forårsløg, hjertesalat, appelsin og ½ koriander i en stor skål. Tilsæt ¼ sauce og en skvæt limesaft.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med spejlæg, nødder, chili (stærk!) og resterende koriander. Server med resterende dressing og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image