
Frisk, velsmagende og hurtig er dagens temaer, og denne asiatiske salat efterlader ingen skuffet. Sprød spidskål, revet rødbede og grønkål blandes med peberfrugt, forårsløg og hjertesalat til en fyldig salat, og appelsinstykker står for frisk og farverig syre. Serveres med spejlæg og toppes med chili, koriander, cashewnødder og rettens hovedrolle - den lækre peanutbutterdressing, der gør enhver bid til en ren fornøjelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Ingefær
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Forårsløg
90 g
Salat
1 pose
Koriander
1 stk
Appelsin
100 g
Sataysauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Jordnødder, Fisk)
1 stk
Chili
150 g
Kålblanding, skåret
20 g
Cashewnødder
2 stk
Æg
½ tsk
Sukker

Skræl og riv ingefær. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Snit forårsløg fint. Bræk hjertesalat i mindre stykker. Hak koriander groft. Skræl og skær appelsin i 1 cm tern. Hak nødder groft.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg ingefær i 1-2 min.

Bland ingefær, sataysauce, limeskal, en skvæt limesaft, sukker* og soja [1/2, 2 pers.] i en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-6 min, eller indtil æggehviden er stivnet og æggeblommen er gennemvarmet.

Snit chili fint. Bland kålblanding, peberfrugt, forårsløg, hjertesalat, appelsin og ½ koriander i en stor skål. Tilsæt ¼ sauce og en skvæt limesaft.

Anret salat i dybe tallerkener. Top med spejlæg, nødder, chili (stærk!) og resterende koriander. Server med resterende dressing og limebåde.