Oreganokylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oreganokylling

Oreganokylling

med hvidløgsris & æblesalat

Lås døren, sæt telefonen på lydløs og lad aromaerne fra vores citron- og oreganokylling brise i munden sammen med bløde hvidløgsris. kombineret med en sur æble salat, vil dette smagsprojektil ramme dig lige i hjertet, hvor det sandsynligvis vil forblive for evigt.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Basmatiris

90 g

Salat

280 g

Kyllingebryst

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Æble

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 spsk

Olivenolie

¼ tsk

Salt

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)332 kcal
Energi (kJ)1388 kJ
Fedt17.42 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat9.71 g
Sukker9.7 g
Protein33.77 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et stort nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 6 min på hver side. Krydr med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Tilsæt citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], oregano og 1/2 honning, når der er 2-3 min tilbage af stegetiden. Stil til side på en tallerken.

Lav sauce
3

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt en klat smør*, vand* og kyllingebouillon, og lad simre i 3-4 min.

Lav æblesalat
4

Snit hjertesalat fint. Del æble i to halvdele, og skær i tynde skiver. Bland hjertesalat og æble i en skål.

Bland dressing
5

Bland olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], en skvæt citronsaft og resterende honning i en skål. Vend dressing med salat og æble.

Server
6

Anret kylling, hvidløgsris og æblesalat på tallerkener. Server med resterende citronbåde.