HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOreganokylling
topBanner
Oreganokylling

Oreganokylling

med hvidløgsris & æblesalat

Lås døren, sæt telefonen på lydløs og lad aromaerne fra vores citron- og oreganokylling brise i munden sammen med bløde hvidløgsris. kombineret med en sur æble salat, vil dette smagsprojektil ramme dig lige i hjertet, hvor det sandsynligvis vil forblive for evigt.

Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

280 g

Kyllingebouillon

1 g

Basmatiris

1.33 spsk

Hjertesalat

1 spsk

Kyllingebrystfilet

¼ tsk

Oregano

3 dl

Æble

Hvidløgsfed

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Olivenolie*

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1388.2433 kJ
Kalorier (kcal)331.7982 kcal
Fedt17.4223 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat9.7125 g
Sukker9.7 g
Protein33.772 g
Salt0.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et stort nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 6 min på hver side. Krydr med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Tilsæt citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], oregano og 1/2 honning, når der er 2-3 min tilbage af stegetiden. Stil til side på en tallerken.

3

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt en klat smør*, vand* og kyllingebouillon, og lad simre i 3-4 min.

4

Snit hjertesalat fint. Del æble i to halvdele, og skær i tynde skiver. Bland hjertesalat og æble i en skål.

5

Bland olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], en skvæt citronsaft og resterende honning i en skål. Vend dressing med salat og æble.

6

Anret kylling, hvidløgsris og æblesalat på tallerkener. Server med resterende citronbåde.