Lås døren, sæt telefonen på lydløs og lad aromaerne fra vores citron- og oreganokylling brise i munden sammen med bløde hvidløgsris. kombineret med en sur æble salat, vil dette smagsprojektil ramme dig lige i hjertet, hvor det sandsynligvis vil forblive for evigt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
25 g
Honning
280 g
Kyllingebouillon
1 g
Basmatiris
1.33 spsk
Hjertesalat
1 spsk
Kyllingebrystfilet
¼ tsk
Oregano
3 dl
Æble
Hvidløgsfed
Citron
Smør*
(Indeholdermælk)Olivenolie*
Salt*
Vand*
Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et stort nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 6 min på hver side. Krydr med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Tilsæt citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], oregano og 1/2 honning, når der er 2-3 min tilbage af stegetiden. Stil til side på en tallerken.
Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt en klat smør*, vand* og kyllingebouillon, og lad simre i 3-4 min.
Snit hjertesalat fint. Del æble i to halvdele, og skær i tynde skiver. Bland hjertesalat og æble i en skål.
Bland olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], en skvæt citronsaft og resterende honning i en skål. Vend dressing med salat og æble.
Anret kylling, hvidløgsris og æblesalat på tallerkener. Server med resterende citronbåde.