
Lås døren, sæt telefonen på lydløs og lad aromaerne fra vores citron- og oreganokylling brise i munden sammen med bløde hvidløgsris. kombineret med en sur æble salat, vil dette smagsprojektil ramme dig lige i hjertet, hvor det sandsynligvis vil forblive for evigt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Honning
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Basmatiris
90 g
Salat
280 g
Kyllingebryst
1 g
Oregano, tørret
1 stk
Æble
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citrusfrugt
1.33 spsk
Smør
1 spsk
Olivenolie
¼ tsk
Salt
3 dl
Vand

Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et stort nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 6 min på hver side. Krydr med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Tilsæt citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], oregano og 1/2 honning, når der er 2-3 min tilbage af stegetiden. Stil til side på en tallerken.

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt en klat smør*, vand* og kyllingebouillon, og lad simre i 3-4 min.

Snit hjertesalat fint. Del æble i to halvdele, og skær i tynde skiver. Bland hjertesalat og æble i en skål.

Bland olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], en skvæt citronsaft og resterende honning i en skål. Vend dressing med salat og æble.

Anret kylling, hvidløgsris og æblesalat på tallerkener. Server med resterende citronbåde.

