topBanner
Oreganokylling

Oreganokylling

med hvidløgsris & æblesalat

Lås døren, sæt telefonen på lydløs og lad aromaerne fra vores citron- og oreganokylling brise i munden sammen med bløde hvidløgsris. kombineret med en sur æble salat, vil dette smagsprojektil ramme dig lige i hjertet, hvor det sandsynligvis vil forblive for evigt.

Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

1 stk

Citron

2 stk

Kyllingebrystfilet

1 pakke

Honning

1 g

Oregano

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

300 ml

Vand*

¼ tsk

Salt*

1 spsk

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2485 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat58 g
Sukker19 g
Protein41 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie og en klat smør i en gryde ved middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand og et stort nip salt, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 6 min på hver side. Krydr med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Tilsæt citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], oregano og 1/2 honning, når der er 2-3 min tilbage af stegetiden. Stil til side på en tallerken.

3

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme.Tilsæt en klat smør, vand* og kyllingebouillon, og lad simre i 3-4 min.

4

Snit hjertesalat fint. Del æble i to halvdele, og skær i tynde skiver. Bland hjertesalat og æble i en skål.

5

Bland olivenolie [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], en skvæt citronsaft og resterende honning i en skål. Vend dressing med salat og æble.

6

Anret kylling, hvidløgsris og æblesalat på tallerkener. Server med resterende citronbåde.