Asiatiske hoisin-rissoles
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske hoisin-rissoles

Asiatiske hoisin-rissoles

med jasminris & broccoli

Hvis du ikke har haft chancen for at smage rissoles før, har du nu en gylden chance for at introducere familien til en ny favorit! Denne klassiker er populær overalt i verden, og vores version er lavet på hakket oksekød og panko, og glaseret med hoisinsauce, hvilket giver kødbollerne en vidunderlig smagintensitet af salt, sød og umami. Server med aromatiske hvidløgsris og friske grøntsager, og inviter både børn og voksne til en kulinarisk smagsfest.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sesamfrø

150 g

Jasminris

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Broccoli

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

30 g

Hoisinsauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)598 kcal
Energi (kJ)2503 kJ
Fedt17.85 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat75.26 g
Sukker1.6 g
Protein36.57 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg. Opvarm en klat smør* og en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], og bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Lav rissoles
2

Halver gulerod (uskrællet), og skær i tynde skiver. Skær broccoli i små buketter. Bland hakket oksekød, æg*, salt* og panko i en skål. Form fars til kødboller, og tryk dem flade (ca. 2 cm) til rissoles. Der skal laves 4 rissoles pr. person. Stil til side på en tallerken.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt gulerod, broccoli og en skvæt vand*, og steg i 4-5 min, eller indtil møre. Krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Steg rissoles
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg rissoles i 4-5 min på hver side.

Lav sauce
5

Bland hoisinsauce, soja, sesamfrø og en skvæt vand* i en lille skål. Snit forårsløg fint. Tag de færdigstegte rissoles af panden, og stil til side. Lad panden køle lidt af. Varm hoisinblanding op i panden, og tilsæt rissoles. 

Server
6

Anret hvidløgsris, rissoles og grøntsager på tallerkener. Top med forårsløg.