Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Tag med ud på den afrikanske savanne og smag på Timons yndlingsbowl! Den består af bulgur, krydret kylling, gyldenstegt majs, purløg og yoghurtdressing. Der vil være garanteret sjov og sang i køkkenet, når børnene hjælper til med at skabe Timons ansigt på tallerkenerne!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Majs
1 stk
Purløg
300 g
Kyllingebryststrimler
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Hak purløg fint.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Jorden Rundt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret bulgur i skåle, og tryk det let ned.
Anret majs på midten af bulgur og form Timons ansigt. Gem nogle majs til ører.
Anret kylling rundt om majs som manken.
Lav ører over manken med resterende majs.
Lav snude med yoghurtdressing, og marker øjne, snude og mund med purløg.