Skip to main content
Savannebowl med stegte majs og dressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Savannebowl med stegte majs og dressing

Savannebowl med stegte majs og dressing

2 portioner | Inspireret af Timon

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Tag med ud på den afrikanske savanne og smag på Timons yndlingsbowl! Den består af bulgur, krydret kylling, gyldenstegt majs, purløg og yoghurtdressing. Der vil være garanteret sjov og sang i køkkenet, når børnene hjælper til med at skabe Timons ansigt på tallerkenerne!

Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Majs

1 stk

Purløg

300 g

Kyllingebryststrimler

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1757 kJ
Kalorier (kcal)420 kcal
Fedt7.4 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat38.8 g
Sukker5.1 g
Protein45.1 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Steg majs
2

Hak purløg fint.

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Overfør til en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Jorden Rundt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret bulgur i skåle, og tryk det let ned.

Anret majs på midten af bulgur og form Timons ansigt. Gem nogle majs til ører.

Anret kylling rundt om majs som manken.

Lav ører over manken med resterende majs.

Lav snude med yoghurtdressing, og marker øjne, snude og mund med purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image