HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Gnocchi Og Chorizo
topBanner
Pandestegt gnocchi og chorizo

Pandestegt gnocchi og chorizo

med ovnbagt zucchini og purløg

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der tæller som pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges. Vi steger vores gnocchi med hvidløg, chorizo, purløg og spinat, og så blander vi lækkerierne med ovnbagt zucchini, tomat og creme fraiche.

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

110 g

Zucchini

3 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Chorizo-pølse

1 pose

Purløg

350 g

Gnocchi

(Indeholdergluten)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2643 kJ
Kalorier (kcal)632 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat68 g
Sukker7 g
Protein24 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær tomat i 2 cm tern. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Fordel zucchini og tomat på hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Drys tomat med et nip sukker*. Bag i toppen af ovnen i 15 min.

2

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når grøntsagerne har 7 min tilbage. Steg gnocchi i 3-4 min. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

3

Hak purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 1/2 cm tykke skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Tilsæt hvidløg, chorizo og halvdelen af purløg til stegepanden med gnocchi, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen.

5

Kom bagte grøntsager og crème fraiche [½ pakke, 2P] i stegepanden med gnocchi, og vend sammen i 30 sek. Krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret gnocchi på tallerkener. Drys med resterende purløg.