topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret svinemørbrad

BBQ-marineret svinemørbrad

med gratineret spidskål og sprød prosciutto

Her byder vi på en alsidig og spændende ret, perfekt til weekenden, eller til at pifte en hverdagsaften op. Mør svinemørbrad marineres i BBQ-sauce, og bliver derefter stegt til perfektion. I ovnen er der også plads til spidskål, som gratineres med smør og ost, og derefter toppes med sprød prosciutto. Fantastisk tilbehør er sprøde kartoffelbåde og cremet purløgsdressing.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

50 g

Prosciutto

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

400 g

Spidskål

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Oregano

1 pose

Purløg

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)790 kcal
Energi (kJ)3307 kJ
Fedt34.7 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat66.7 g
Sukker16.4 g
Protein53.2 g
Salt7.8 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. 

Ovnbag svinemørbrad
2

Imens, bland BBQ-sauce, sojasauce og Ay Cajun-ba i en mellemstor skål.

Vend svinemørbrad i skålen.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og hæld resterende marinade over.

Bag i ovnen i 14-18 min, eller indtil brunet og gennemtilberedt.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Gratiner spidskål
3

Smelt smør [1,5 spsk I 3 spsk] i mikroovnen eller i en gryde.

Skær spidskål i kvarte på langs, og placer i et ildfast fad. Dryp med smør, og drys med finrevet ost.

Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og gratiner i ovnen i 20-25 min.

Lav purløgsdressing
4

Imens, pluk oregano.

Hak purløg fint.

Bland purløg, fraiche, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Bag prosciutto
5

Fordel prosciutto på samme bageplade, når spidskålen har 10 min tilbage, og bag i ovnen i 8-10, eller indtil sprød. 

Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartoffelbåde og spidskål på tallerkener.

Top spidskål med prosciutto.

Drys med oregano. 

Server med purløgsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image