
BBQ-marineret svinemørbrad
med gratineret spidskål og sprød prosciutto
Her byder vi på en alsidig og spændende ret, perfekt til weekenden, eller til at pifte en hverdagsaften op. Mør svinemørbrad marineres i BBQ-sauce, og bliver derefter stegt til perfektion. I ovnen er der også plads til spidskål, som gratineres med smør og ost, og derefter toppes med sprød prosciutto. Fantastisk tilbehør er sprøde kartoffelbåde og cremet purløgsdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
250 g
Svinemørbrad
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
50 g
Prosciutto
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
400 g
Spidskål
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Oregano
1 pose
Purløg
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1.5 spsk
Smør (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Imens, bland BBQ-sauce, sojasauce og Ay Cajun-ba i en mellemstor skål.
Vend svinemørbrad i skålen.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og hæld resterende marinade over.
Bag i ovnen i 14-18 min, eller indtil brunet og gennemtilberedt.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Smelt smør [1,5 spsk I 3 spsk] i mikroovnen eller i en gryde.
Skær spidskål i kvarte på langs, og placer i et ildfast fad. Dryp med smør, og drys med finrevet ost.
Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og gratiner i ovnen i 20-25 min.
Imens, pluk oregano.
Hak purløg fint.
Bland purløg, fraiche, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Fordel prosciutto på samme bageplade, når spidskålen har 10 min tilbage, og bag i ovnen i 8-10, eller indtil sprød.
Skær svinemørbrad i skiver.
Anret svinemørbrad, kartoffelbåde og spidskål på tallerkener.
Top spidskål med prosciutto.
Drys med oregano.
Server med purløgsdressing.