
I aften laver vi en fantastisk pastaret med et væld af skønne ingredienser. Vi laver en cremet sauce med tomat, fløde og vores egen paprika-krydderiblading, som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender penne og frisk spinat i saucen, og så topper vi med frisk mozzarella, velduftende persille og sprøde prosciuttostykker.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Tomat
195 g
Hakkede tomater
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
30 g
Spinat
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
50 g
Prosciutto
1 stk
Bredbladet persille
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
300 g
Kyllingebryststrimler
180 g
Penne
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til sauce
½ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Sukker til sauce

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, hak tomat groft.
Skyl spinat.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg tomat, Hello Sunrise, hakkede tomater, bouillon, madlavningsfløde, pastavand, salt og sukker, og lad simre i 3-4 min, eller indtil lidt tyknet.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Imens, hak persille groft.
Bræk prosciutto i mindre stykker.
Tilsæt pasta, kylling og spinat til stegepanden, og vend sammen.
Krydr med et nip salt og peber.
Hæld væde fra mozzarella, dup tør med køkkenrulle, og riv i små stykker.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tør.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med mozzarella, persille og prosciutto.

