HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Gnocchi
topBanner
Cremet gnocchi

Cremet gnocchi

med bacon & zucchini

Spændende opskrift med gnocchi, som bliver stegt i stedet for at koges! Når gnocchien er stegt havner den i en superlækker sauce med bacon, spinat og zucchini. En skøn kombination som hele familien kommer til at elske.

Tags:Hurtig
Allergener:mælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Madlavningsfløde

350 g

Spinat

140 g

Zucchini

½ dl

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Oksebouillon

Gnocchi

(IndeholderglutenKan indeholdesoja, sennep)

Bacon, tern

Rødløg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2007.9017 kJ
Kalorier (kcal)479.9 kcal
Fedt18.286 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat59.07 g
Sukker1 g
Protein19.55 g
Salt4.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak zucchini fint. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en tallerken. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon og rødløg i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.

4

Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og vand* (se ingrediensliste). Rør rundt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Tilsæt gnocchi og spinat til saucen. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Drys med revet ost.