
Spændende opskrift med gnocchi, som bliver stegt i stedet for at koges! Når gnocchien er stegt havner den i en superlækker sauce med bacon, spinat og zucchini. En skøn kombination som hele familien kommer til at elske.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 ml
Madlavningsfløde
60 g
Spinat
1 stk
Zucchini
20 g
Finrevet ost
4 g
Bouillon
350 g
Gnocchi
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
½ dl
Vand

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak zucchini fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon og rødløg i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og vand* (se ingrediensliste). Rør rundt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt gnocchi og spinat til saucen. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med salt* og peber*.

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Drys med revet ost.