
En fantastisk lækker pastaret med masser af forskellige smager. Den cremede sauce består af pesto, bacon, crème fraiche, ovnbagte grøntsager og lækre krydderier. Det smager også rigtig godt koldt , hvis der nu skulle være rester.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Tomat
4 g
Bouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
140 g
Bacon, tern
60 g
Grøn pesto
(Indeholder: Mælk, Sulfitter)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Zucchini
1 pose
Basilikum
½ stk
Citron, økologisk
1 stk
Hvidløgsfed

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Hak basilikum groft.

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pesto, zucchini, tomat og pasta, og rør godt rundt. Tilsæt en smule citronsaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med finrevet ost og basilikum. Server med citronbåde.

