HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Pasta
topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med bacon, pesto, tomat og zucchini

En fantastisk lækker pastaret med masser af forskellige smager. Den cremede sauce består af pesto, bacon, crème fraiche, ovnbagte grøntsager og lækre krydderier. Det smager også rigtig godt koldt , hvis der nu skulle være rester.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sellerimælkægglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

270 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

140 g

Bacon, tern

60 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

110 g

Zucchini

1 pose

Basilikum

½ stk

Citron, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)999.96 kcal
Energi (kJ)4183.8325 kJ
Fedt46.6245 g
Mættet fedt17.9 g
Kulhydrat104.4211 g
Sukker10.8 g
Protein35.7355 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Hak basilikum groft.

3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

5

Tilsæt pesto, zucchini, tomat og pasta, og rør godt rundt. Tilsæt en smule citronsaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med finrevet ost og basilikum. Server med citronbåde.