
Kylling og kartofler kan anrettes på rigtig mange forskellige måder og i aften overrasker vi med en opskrift, som sagtens kan blive familiens nye favorit! Udover kylling, har vi tilføjet en masse dejlige grøntsager i den velsmagende sauce som børnene kommer til at elske!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Porre
100 ml
Madlavningsfløde
12 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
200 g
Champignon
4 g
Kyllingebouillon
500 g
Kartofler
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 spsk
Smør
1 spsk
Mælk
¼ tsk
Salt

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra kartofler. Tilsæt smør*, mælk* og salt* (se ingrediensliste). Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side med låg på.

Skær løg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær porre i kvarte på langs, og snit fint (gem lidt til anretning).

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg svampe, hvidløg, løg og porre i 6-7 min, og krydr med salt* og peber*.

Tilsæt stegt kylling til stegepanden. Tilsæt madlavningsfløde [½ pakke, 2 pers.], sennep og bouillon. Krydr med salt* og peber*, og lad simre 1-2 min, eller indtil tyknet.

Anret kartoffelmos og sauce på tallerkener. Drys med resterende porre. Krydr med peber*.