Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Striploin steak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Striploin steak

Striploin steak

med hasselbackkartofler & portobellosauce

PREMIUM

Alle har brug for lidt luksus, og hvad kan være mere luksuriøst end rigtig lækkert kød med fantastisk tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med hasselbackkartofler og portobellosauce med hvidløg og persille. Glem ikke pæn opdækning og lækre drikkevarer.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

1 stk

Citron, økologisk

200 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Portobello

500 g

Kartofler

4 g

Oksebouillon

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)332 kcal
Energi (kJ)1387 kJ
Fedt22.89 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat0.62 g
Sukker0.4 g
Protein30.75 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Placer et par kartofler på skaftet af to grydeskeer på et skærebræt. Skær tynde snit med 3 mm mellemrum, men ikke helt igennem. Fortsæt med resterende kartofler.

Bag kartofler
2

Fordel i et stort ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et stort nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 30-35 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Forbered råvarer
3

Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Del citron på midten.

Lav portobellosauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, og krydr med salt* og peber*. Steg i 5-7 min. Tilsæt løg og hvidløg, og steg i yderligere 2-3 min. Tilsæt madlavningsfløde og oksebouillon, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt et skvæt citronsaft og halvdelen af persille.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*. Steg i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min, hvis du vil have bøfferne mere stegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider. 

Server
6

Anret bøffer, hasselbackkartofler på tallerkener. Top med portobellosauce. Drys med resterende persille.