Skip to main content
Briochetoast med prosciutto og ost
Briochetoast med prosciutto og ost

Briochetoast med prosciutto og ost

4 portioner | med tomat og timian

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 toasts. Vi laver forførende og luksuriøse toasts, som er oplagte til brunch eller frokost. De er fyldt med prosciuttoskiver, revet cheddar/gouda, tomat og frisk timian, og brødet er blødt og lækkert brioche. Vi bager vores toasts i ovnen, og serverer dem skåret halvt igennem.

Allergener:
Milk
Hvede
Egg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

215 g

Briochebrød

1 stk

Timian

100 g

Cheddar-/goudablanding, revet

50 g

Prosciutto

2 stk

Tomat

Næringsindhold

Energi (kJ)6722 kJ
Kalorier (kcal)1607 kcal
Fedt29.7 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat52.4 g
Sukker12 g
Kostfibre1.7 g
Protein26.9 g
Salt3.9 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær brød i 8 skiver.

Forbered toast
2

Pluk timian.

Skær tomat i tynde skiver.

Top brød med cheddar/gouda, tomat, prosciutto og timian.

Lav 4 toasts.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og pres dem let ned med hånden.

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

Bag toasts
3

Bag i midten af ovnen i 8-10 min, eller indtil brødet er gyldent og osten smeltet.

TIP: Vend halvvejs for at bage toasts jævnt.

Server
4

Lad toasts hvile i 1-2 min.

Skær dem igennem diagonalt, og server mens de stadig er varme.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image