Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 toasts. Vi laver forførende lækre og luksuriøse toasts, som er oplagte til brunch eller frokost. De er fyldt med prosciuttoskiver, revet cheddar/gouda, tomat og frisk timian, og brødet er blødt og lækkert brioche. Vi bager vores toasts i ovnen, og serverer dem skåret halvt igennem.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
215 g
Briochebrød
(Indeholder: Mælk, Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Timian
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
50 g
Prosciutto
2 stk
Tomat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær brød i 8 skiver.
Pluk timian.
Skær tomat i tynde skiver.
Top brød med cheddar/gouda, tomat, prosciutto, timian og brød.
Lav 4 toasts.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og pres dem let ned med hånden.
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Bag i midten af ovnen i 8-10 min, eller indtil brødet er gyldent og osten smeltet.
TIP: Vend halvvejs for at bage toasts jævnt.
Lad toasts hvile i 1-2 min.
Skær dem igennem diagonalt, og server mens de stadig er varme.