Morgenmadsbagel med prosciutto og tropisk smoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Morgenmadsbagel med prosciutto og tropisk smoothie

Morgenmadsbagel med prosciutto og tropisk smoothie

2 portioner | Morgenmad til to dage (OBS! Æg medfølger ikke)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2x2 personer. Er der noget bedre end at have weekend, og tid til at lave en fantastisk morgenmad? Croque madame er en klassisk fransk morgenmadssandwich, og er en variation af Croque monsieur, toppet med spejlæg. Om under en halvtime kan du se frem til at nyde denne skønne bagel fyldt med sennep, prosciutto, spejlæg og rucola. Drøm dig væk til tropiske lande med denne velsmagende smoothie, som garanteret vil give dig en fantastisk start på dagen. Vi fylder vores tropiske smoothie med mango, avocado, ananas, kokosmælk og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 stk

Avocado

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

50 g

Prosciutto

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 dåse

Ananasskiver

40 g

Rucola

180 ml

Kokosmælk

2 stk

Mango

1 stk

Appelsin

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4722 kJ
Kalorier (kcal)1128 kcal
Fedt48.9 g
Mættet fedt26.8 g
Kulhydrat127 g
Sukker63.8 g
Protein38.5 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Del bagels på midten.

Placer bagels med skæresiden opad på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Tilsæt prosciutto og ost
2

Imens, skyl rucola.

Bland mornaysauce og sennep i en lille skål.

Smør mornaysauce på opvarmede bagels.

Top den nederste halvdel af hver bagel med prosciutto og ost.

Sæt bagels tilbage i ovnen i 4-5 min, indtil ost er smeltet og prosciutto er sprød.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
3

Anret bagte bagels på tallerkener.

Top med æg, rucola og den øverste halvdel af bagelen.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.

Tag ananasskiver op, og gem ananasjuice til senere.

Lav smoothie
5

Kom mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: Tilsæt ananasjuice, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Server smoothie i 2 glas.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image