Morgenmadsbagel med prosciutto og tropisk smoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Morgenmadsbagel med prosciutto og tropisk smoothie

Morgenmadsbagel med prosciutto og tropisk smoothie

2x2 portioner | Morgenmad til to dage (OBS! Æg medfølger ikke)

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin-for-trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Er der noget bedre end at have weekend og tid til at lave fantastisk morgenmad? Croque monsieur er en klassisk fransk morgenmadssandwich toppet med et spejlæg. På under en halvtime kan du lave denne skønne bagel fyldt med cremet mornaysauce med sennep, prosciutto, spejlæg og rucola. Drøm dig væk til tropiske lande med denne mango-ananassmoothie. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Avocado

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Sesambagel

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

50 g

Prosciutto

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 dåse

Ananasskiver

40 g

Rucola

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

1 stk

Appelsin

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4351 kJ
Kalorier (kcal)1040 kcal
Fedt48.5 g
Mættet fedt26.6 g
Kulhydrat105.7 g
Sukker41.1 g
Protein39.2 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir. Varm i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Tilsæt prosciutto og ost
2

Imens, skyl rucola.

Bland mornaysauce og sennep i en lille skål.

Smør mornaysauce på opvarmede bagels.

Top den nederste halvdel med prosciutto og finrevet ost.

Varm bagels i yderligere 4-5 min, indtil ost er smeltet og prosciutto er sprød.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg æg i 4-6 min, eller indtil hviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
3

Anret varme bagels på tallerkener.

Top med æg, rucola og den øverste halvdel af bagelen.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.

Tag ananasskiver op, og gem ananassaft til senere.

Lav smoothie
5

Kom mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: Tilsæt ananassaft, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Server smoothie i 2 glas.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image