Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin-for-trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Er der noget bedre end at have weekend og tid til at lave fantastisk morgenmad? Croque monsieur er en klassisk fransk morgenmadssandwich toppet med et spejlæg. På under en halvtime kan du lave denne skønne bagel fyldt med cremet mornaysauce med sennep, prosciutto, spejlæg og rucola. Drøm dig væk til tropiske lande med denne mango-ananassmoothie. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Mornaysauce
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Avocado
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Sesambagel
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
50 g
Prosciutto
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 dåse
Ananasskiver
40 g
Rucola
180 ml
Kokosmælk
1 stk
Mango
1 stk
Appelsin
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
2 stk
Æg til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Del bagels på midten.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir. Varm i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, skyl rucola.
Bland mornaysauce og sennep i en lille skål.
Smør mornaysauce på opvarmede bagels.
Top den nederste halvdel med prosciutto og finrevet ost.
Varm bagels i yderligere 4-5 min, indtil ost er smeltet og prosciutto er sprød.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg æg i 4-6 min, eller indtil hviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret varme bagels på tallerkener.
Top med æg, rucola og den øverste halvdel af bagelen.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.
Tag ananasskiver op, og gem ananassaft til senere.
Kom mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.
TIP: Tilsæt ananassaft, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Server smoothie i 2 glas.