HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarineret Steak Og Rødvinssauce
topBanner
Marineret steak og rødvinssauce

Marineret steak og rødvinssauce

med rosmarinfritter og frisk tomatsalat

Premium

I aften frister vi med en luksus weekendret, perfekt til gæster, eller bare når familien skal forkæles lidt ekstra. I aften laver vi nemlig en supermør Angus Striploin-bøf i lækker marinade. Lækkert tilbehør er tomatsalat med agurk, skalotteløg, rucola og persille, sprøde rosmarinfritter, og en fantastisk rødvinssauce.

Tags:NemVegetarisk
Allergener:SulfitterÆgSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

6 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

4 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Rosmarin

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Angus Striploin

1 stk

Bøftomat

1 stk

Agurk

½ stk

Skalotteløg

40 g

Rucola

60 g

Rødvinssauce

(IndeholderSulfitter)

80 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)860 kcal
Energi (kJ)3598 kJ
Fedt53.11 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat56.56 g
Sukker12 g
Protein38.73 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland Middelhavsdrøm, hvidløg, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend bøffer i skålen, og stil til side. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

3

Skær tomat i tynde skiver. Skær agurk i halve skiver. Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P] fint. Bland rucola, tomat, agurk, skalotteløg, balsamico [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en skål. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt vand* [1/2 dl | 1 dl] og rødvinssauce, og rør godt rundt. Bring i kog, og lad simre i 1-2 min. Skær bøffer i tynde skiver. TIP: Saften fra bøfferne giver saucen ekstra smag, så skyl ikke stegepanden!

6

Anret bøffer, fritter og tomatsalat på tallerkener. Øs rødvinssauce over bøffer. Server med aioli.