I aften laver vi en velsmagende og nem kyllingebowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Buillonkogt bulgur med persille danner basen i bowlen. Hovedrollen har den lækre kylling, som marineres i vores krydderiblanding Mild Mahal. Vi topper den skønne bowl med agurk, salat, tomat, syltede rødløg og hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
1 stk
Hvidløgsfed
85 g
Bulgur
300 g
Kyllingebryststrimler
24 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Salat
½ stk
Rødløg
4 g
Mild Mahal
1 stk
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Vand til syltning
½ tsk
Salt til kød
1 dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt, og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, hak tomat og agurk groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Hak salat groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker, salt og vand i en skål.
Vend kylling med salt og Mild Mahal i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland yoghurt, hvidløg, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Rør persille i gryden med bulgur.
Gem en smule syltelage, og hæld resten fra.
Bland agurk, salat, tomat, rødløg, syltelage og et nip salt og peber i en skål.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling og salat.
Dryp med hvidløgsyoghurt.