topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rødkål, skåret

75 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)517 kcal
Energi (kJ)2165 kJ
Fedt19.97 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat61.57 g
Sukker18.6 g
Protein18.78 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv ingefær fint. Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs.

Kog nudler
2

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered kål
3

Bland rødkål, halvdelen af spidskål og et nip salt og peber i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Masser i 30 sek, indtil mør. Stil til side.

Bland fars
4

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær, resterende spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. Tilsæt panko, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middel varme. Form fars til grøntsagsdeller (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend kål, sukkerærter og resterende gulerod og sojasauce i gryden med nudler.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. Top med sriracha. Drys med det grønne forårsløg. Server med sesammayonnaise.