HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Grøntsagsdeller
topBanner
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:glutensojasennepsesamæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Rødkål, skåret

75 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholdergluten, soja, sennep, sesam, æg)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)517 kcal
Energi (kJ)2165 kJ
Fedt19.97 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat61.57 g
Sukker18.6 g
Protein18.78 g
Salt4.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv ingefær fint. Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs.

2

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

3

Bland rødkål, halvdelen af spidskål og et nip salt og peber i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Masser i 30 sek, indtil mør. Stil til side.

4

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær, resterende spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. Tilsæt panko, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middel varme. Form fars til grøntsagsdeller (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend kål, sukkerærter og resterende gulerod og sojasauce i gryden med nudler.

6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. Top med sriracha. Drys med det grønne forårsløg. Server med sesammayonnaise.