topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Kalorielet
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rødkål, skåret

100 g

Fuldkornsnudler

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

10 g

Sesamfrø

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)410 kcal
Energi (kJ)1714 kJ
Fedt22.26 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat34.14 g
Sukker17.3 g
Protein14.97 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv ingefær fint. Del slikærter [1/2 pose, 2P] på langs.

Kog nudler
2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, eller indtil møre. Hæld vand fra gennem en si, og skyl under koldt vand*. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered kål
3

Bland rødkål, halvdelen af spidskål og et nip salt* og peber* i en stor skål, og masser i 30 sek. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

Bland fars
4

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] i en stor skål. Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær, resterende spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. Tilsæt panko, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
5

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middel varme. Form fars til deller (ca. 2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend nudler, gulerod, slikærter, sesamfrø og resterende sojasauce i skålen med kål. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. Dryp med sriracha. Drys med det grønne forårsløg. Server med sesammayonnaise.