HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Grøntsagsdeller
topBanner
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:glutensojaægsennepsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Slikærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Rødkål, skåret

100 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholdergluten, soja, æg, sennep, sesam)

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 4)

½ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1713.6617 kJ
Kalorier (kcal)409.575 kcal
Fedt22.2645 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat34.1375 g
Sukker17.3 g
Protein14.9725 g
Salt4.5 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv ingefær fint. Del slikærter [1/2 pose, 2P] på langs.

2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, eller indtil møre. Hæld vand fra gennem en si, og skyl under koldt vand*. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

3

Bland rødkål, halvdelen af spidskål og et nip salt* og peber* i en stor skål, og masser i 30 sek. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

4

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] i en stor skål. Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær, resterende spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. Tilsæt panko, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og rør godt rundt.

5

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middel varme. Form fars til deller (ca. 2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend nudler, gulerod, slikærter, sesamfrø og resterende sojasauce i skålen med kål. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. Dryp med sriracha. Drys med det grønne forårsløg. Server med sesammayonnaise.