topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk grillostepasta

Italiensk grillostepasta

med stegte cherrytomater og frisk oregano

Vi håber I er sultne, for på under en halv time kommer I at kunne nyde en stor tallerken fyldt med masser af godt. Vi tilbereder en skøn sauce med fløde, cherrytomater, løg, tomatpuré og masser af skønne krydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni, stegt grillost og den vidunderlige sauce i stegepanden, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Rødløg

125 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

½ dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

1 pose

Oregano

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4070 kJ
Kalorier (kcal)973 kcal
Fedt56.9 g
Mættet fedt39.5 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker13.6 g
Protein39.5 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg grillost
2

Imens, skær grillost i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 6-7 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Forbered grøntsager
3

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Steg rødløg og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, halvdelen af oregano, et nip chiliflager [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre 1-2 min.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt og peber.

Tag panden af varmen, og tilsæt grillost.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med resterende oregano og et nip chiliflager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image