Vi håber I er sultne, for på under en halv time kommer I at kunne nyde en stor tallerken fyldt med masser af godt. Vi tilbereder en skøn sauce med fløde, cherrytomater, løg, tomatpuré og masser af skønne krydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni, stegt grillost og den vidunderlige sauce i stegepanden, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
½ stk
Rødløg
125 g
Cherrytomater
1 stk
Hvidløgsfed
½ dåse
Tomatpuré
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ g
Chiliflager
1 pose
Oregano
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær grillost i 2 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 6-7 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Halver cherrytomater.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk oregano.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.
Steg rødløg og hvidløg i 2-3 min.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, halvdelen af oregano, et nip chiliflager [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre 1-2 min.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt og peber.
Tag panden af varmen, og tilsæt grillost.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med resterende oregano og et nip chiliflager.