Skip to main content
Hvidløgsmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

½ g

Oregano, tørret

280 g

Kyllingebryst

80 g

Bearnaisesauce

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

2 stk

Rødbede

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Salt til marinade

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Salt til rodfrugter

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2748 kJ
Kalorier (kcal)657 kcal
Fedt24.8 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat65 g
Sukker17 g
Kostfibre11.2 g
Protein43.2 g
Salt3.4 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Mariner kylling
2

Imens, bland olivenolie, Hvide Løjer & Urter, kylling, salt og et nip peber i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Damp bønner
4

Imens, skær ender af grønne bønner.

Skær citron i både.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.

Overfør til en skål, og vend med et skvæt citronsaft og et nip salt og peber.

Varm bearnaisesauce
5

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt bearnaisesauce og vand, og varm op i 1-2 min.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener.

Server med bearnaisesauce.