Hvidløgsmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

½ g

Oregano, tørret

½ stk

Citron

80 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2464 kJ
Kalorier (kcal)589 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat52.8 g
Sukker6 g
Protein40.9 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Mariner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], Hvide Løjer & Urter, kylling, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en skål. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Damp bønner
4

Imens, skær ender af grønne bønner.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre. 

Overfør til en skål, og vend med et skvæt citronsaft og et nip salt og peber. 

Varm bearnaisesauce
5

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt bearnaisesauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og varm op i 1-2 min.

Krydr med et nip salt og peber. 

Server
6

Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener.

Server med bearnaisesauce. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image