"Sloppy Joe" er en amerikansk sandwich bestående af en krydret kødsauce i en burgerbolle. Og som navnet antyder, må der gerne være masser af det, og det må gerne svine lidt. Vi topper vores Sloppy Joe med gouda og agurk for ekstra lækkerhed, og serverer med en rød- og spidskålsslaw for lidt friskhed.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
225 g
Hakket oksekød
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
35 g
Tomatpuré
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 stk
Agurk
75 g
Rødkål, skåret
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
75 g
Spidskål, skåret
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).
Hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og løg med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, smør, BBQ-sauce, worcestershiresauce og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland spidskål, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Anret underboller på tallerkener, og top med kødsauce, gouda, agurk og overboller.
Server med kålslaw.