Skip to main content
Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød
Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød

Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød

med gouda og sprød kålslaw

"Sloppy Joe" er en amerikansk sandwich bestående af en krydret kødsauce i en burgerbolle. Og som navnet antyder, må der gerne være masser af det, og det må gerne svine lidt. Vi topper vores Sloppy Joe med gouda og agurk for ekstra lækkerhed, og serverer med en rød- og spidskålsslaw for lidt friskhed.

Tags:
10 min prep
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Æg
Soja
Sulfitter
Sennep
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

225 g

Hakket oksekød

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

35 g

Tomatpuré

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Agurk

75 g

Rødkål, skåret

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

75 g

Spidskål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3610 kJ
Kalorier (kcal)863 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat69.3 g
Sukker26.5 g
Kostfibre3.9 g
Protein39.6 g
Salt5.4 g
Potassium397.4 mg
Calcium33.3 mg
Iron3 mg

Fremgangsmåde

Steg hakket oksekød
1

Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).

Hak løg fint. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket oksekød og løg med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt tomatpuré, smør, BBQ-sauce, worcestershiresauce og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
2

Imens, del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Lav kålslaw
3

Skær agurk i tynde skiver.

Bland spidskål, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
4

Anret underboller på tallerkener, og top med kødsauce, gouda, agurk og overboller.

Server med kålslaw.