Skip to main content
Chorizo-spaghetti i cajunsauce
Chorizo-spaghetti i cajunsauce

Chorizo-spaghetti i cajunsauce

med peberfrugt og rosmarin-pangrattato

4.5
(11)

Er I blevet trætte af klassikeren spaghetti med kødsauce? Så vil vi gerne hjælpe med et spændende alternativ. I aften laver vi en fantastisk tomatsauce med peberfrugt, hvidløg, chili, spinat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi blander spaghetti i saucen, og topper med sprødstegt chorizo, rosmarin-pangrattato og revet ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

200 g

Chorizo-pølse

½ stk

Rosmarin

12.5 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

½ dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

½ g

Chiliflager

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3812 kJ
Kalorier (kcal)911 kcal
Fedt47.7 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat87.1 g
Sukker14.6 g
Kostfibre6.2 g
Protein36 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangrattato
2

Imens, hak rosmarin [1/2 stilk, 2P] groft.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rosmarin i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt panko [1/2 pose, 2P] og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak chorizo fint på et andet skærebræt.

Steg chorizo
4

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 8-10 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav cajunsauce
5

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af fin​​revet ost, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med chorizo, rosmarin-pangrattato og resterende finrevet ost. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image