topBanner
Blomkål-græskarbowl

Blomkål-græskarbowl

med bulgur & mynte

Fyld gaffelen med de fem grundsmage, og nyd, hvor ekstraordinær god vegetarisk mad kan være. Denne friske ret laves hurtigt og nemt med ovnstegt græskar og blomkål, bulgur og syltede løg. Myntesauce, græskarkerner og salat giver retten prikken over i’et, og med bare en smule har du en farverig og gastronomisk oplevelse foran dig.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Blomkål

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

½ stk

Butternutsquash

4 g

Baharat

1 stk

Citron

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Spinat

1 stk

Agurk

20 g

Græskarkerner

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

300 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1902 kJ
Kalorier (kcal)455 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat59 g
Sukker16 g
Protein17 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.Skær butternutsquash (skrællet eller uskrællet) i både, og fjern kerner. Skær blomkål [200 g, 2 pers | 400 g, 4 pers] i små buketter.Fordel butternutsquash og blomkål på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.Drys med baharat, salt og peber*.Vend sammen, og bag i 20-25 min.

2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg.Lad hvile i 12-15 min.

3

Skær rødløg i tynde skiver.Bland hvidvinseddike, vand [3 spsk, 2 pers.| 6 spsk, 4 pers], et nip salt og peber* i en skål. Tilsæt rødløg, og stil til side.

4

Riv citronskal, og skær citron i både. Hak spinat groft.Hak agurk groft. Hak mynteblade groft.

5

Bland fraiche, citronsaft og 1/2 mynte i en skål.Bland citronskal og spinat i gryden med bulgur.Dræn syltede rødløg i en si.

6

Anret bulgursalat, bagte grøntsager, agurk og syltede rødløg på tallerkener.Top med myntedressing, græskarkerner og resterende mynte.Server med citronbåde.