HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBlomkål Græskarbowl
topBanner
Blomkål-græskarbowl

Blomkål-græskarbowl

med bulgur & mynte

Fyld gaffelen med de fem grundsmage, og nyd, hvor ekstraordinær god vegetarisk mad kan være. Denne friske ret laves hurtigt og nemt med ovnstegt græskar og blomkål, bulgur og syltede løg. Myntesauce, græskarkerner og salat giver retten prikken over i’et, og med bare en smule har du en farverig og gastronomisk oplevelse foran dig.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Græskarkerner

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

25 ml

Blomkål

4 g

Butternutsquash

3 dl

Citron

Fraiche

(Indeholdermælk)

Rødløg

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Agurk

Spinat

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)884.9368 kJ
Kalorier (kcal)211.505 kcal
Fedt5.2885 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat28.9025 g
Sukker0.5 g
Protein7.7875 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær butternutsquash (skrællet eller uskrællet) i både, og fjern kerner. Skær blomkål [200 g, 2 pers | 400 g, 4 pers] i små buketter. Fordel butternutsquash og blomkål på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Drys med baharat, salt* og peber*. Vend sammen, og bag i 20-25 min.

2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 12-15 min.

3

Skær rødløg i tynde skiver. Bland hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers], et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt rødløg, og stil til side.

4

Riv citronskal, og skær citron i både. Hak spinat groft. Hak agurk groft. Hak mynteblade groft.

5

Bland fraiche, citronsaft og 1/2 mynte i en skål. Bland citronskal og spinat i gryden med bulgur.Dræn syltede rødløg i en si.

6

Anret bulgursalat, bagte grøntsager, agurk og syltede rødløg på tallerkener. Top med myntedressing, græskarkerner og resterende mynte. Server med citronbåde.