Blomkål-græskarbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Blomkål-græskarbowl

Blomkål-græskarbowl

med bulgur & mynte

Fyld gaffelen med de fem grundsmage, og nyd, hvor ekstraordinær god vegetarisk mad kan være. Denne friske ret laves hurtigt og nemt med ovnstegt græskar og blomkål, bulgur og syltede løg. Myntesauce, græskarkerner og salat giver retten prikken over i’et, og med bare en smule har du en farverig og gastronomisk oplevelse foran dig.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Græskarkerner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

250 g

Blomkål

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Citron

75 g

Fraiche

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk

60 g

Spinat

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)212 kcal
Energi (kJ)885 kJ
Fedt5.29 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat28.9 g
Sukker0.5 g
Protein7.79 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær butternutsquash (skrællet eller uskrællet) i både, og fjern kerner. Skær blomkål [200 g, 2 pers | 400 g, 4 pers] i små buketter. Fordel butternutsquash og blomkål på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Drys med baharat, salt* og peber*. Vend sammen, og bag i 20-25 min.

Kog bulgur
2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 12-15 min.

Sylt løg
3

Skær rødløg i tynde skiver. Bland hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers], et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt rødløg, og stil til side.

Forbered grøntsager
4

Riv citronskal, og skær citron i både. Hak spinat groft. Hak agurk groft. Hak mynteblade groft.

Lav myntedressing
5

Bland fraiche, citronsaft og 1/2 mynte i en skål. Bland citronskal og spinat i gryden med bulgur.Dræn syltede rødløg i en si.

Server
6

Anret bulgursalat, bagte grøntsager, agurk og syltede rødløg på tallerkener. Top med myntedressing, græskarkerner og resterende mynte. Server med citronbåde.