topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tacos al Pastor

Tacos al Pastor

med bacontoppet 'street corn' og saftig ananas

I aften frister vi med en ret, der er yderst populær i mexicanske taquerías. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, stegt svinekam i en fantastisk marinade med lime, tomat og Panamad, strimlet spidskål og ananassalsa med rødløg og koriander. Skønt tilbehør er bacontoppet 'street corn' majs, der grilles og derefter toppes med mayonnaise, salatost og bacon.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Lime

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Panamad

300 g

Svinekamfilet

½ stk

Rødløg

100 g

Ananas

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Majskolbe

70 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1196 kcal
Energi (kJ)5004 kJ
Fedt65 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat107 g
Sukker18.1 g
Protein56.4 g
Salt15.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Bag majs
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl majskolbe, og del i to. 

Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og pak ind i sølvpapir.

Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 20-30 min, eller indtil møre. 

Mariner kød
2

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland tomatpuré [1/2 dåse, 2P], et stort skvæt limesaft, Panamad, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Vend svinekød i skålen.

Lav ananassalsa
3

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] og koriander fint.

Skræl ananas, og hak groft.

Bland rødløg, ananas, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft, halvdelen af koriander og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Steg bacon og kød
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg svinekød (inklusive marinade) i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og tag panden af varmen.

Top majs
5

Pak tortillabrød ind i sølvpapir.

Smuldr salatost [½ pakke, 2P].

Varm tortillabrød i ovnen i 4-5 min, når majskolberne har 5 min tilbage.

Smør majskolber med mayonnaise, og overfør til en tallerken. Top med salatost, bacon og resterende koriander.

Server
6

Fyld tortillabrød med spidskål og svinekød (inklusive marinade).

Top med ananassalsa.

Server med majskolber.