HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Æg Og Baconburger
topBanner
Hurtig æg- og baconburger

Hurtig æg- og baconburger

med pandestegt champignon og grøn salat (OBS! Æg medfølger ikke)

Den vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:ægsennepglutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Løg

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeselleri)

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja)

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

2 stk

Æg (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)807 kcal
Energi (kJ)3375 kJ
Fedt46.45 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat64.04 g
Sukker23.8 g
Protein29.16 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

2

Hak svampe groft. Skær løg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe og løg i 4-5 min, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål. Krydr med et nip salt og peber, og rør godt rundt.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt og peber.

5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

6

Smør boller med cajunmayonnaise. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.