topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig æg- og baconburger

Hurtig æg- og baconburger

med pandestegt champignon og grøn salat (OBS! Æg medfølger ikke)

Den vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Løg

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Ketchup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

2 stk

Æg (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)807 kcal
Energi (kJ)3375 kJ
Fedt46.5 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat64 g
Sukker23.8 g
Protein29.2 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Steg svampe og løg
2

Hak svampe groft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm samme stegepande på høj varme.

Steg svampe og løg i 4-5 min, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Lav coleslaw
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål.

Krydr med et nip salt og peber, og rør godt rundt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Krydr med et nip salt og peber.

Bland cajunmayonnaise
5

Imens, del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Server
6

Smør boller med cajunmayonnaise.

Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw.

Top med spejlæg. 

Server med resterende coleslaw.