Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig fantastisk svinemørbrad som vi først bruner, derefter bager i ovnen, og til sidst topper med en førførende glace med kyllingebouillon, smør, timian og honning-sennepsdressing. Spændende tilbehør er ovnbagt broccoli, gulerodscouscous med hvidløg og persille og kølende fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Timian
4 g
Hvide Løjer & Urter
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Broccoli
2 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Smør (trin 5)
½ dl
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinemørbrad med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, skær broccoli i små buketter og stokken (skræl ved behov) i 1 cm tern.
Fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i 10 min.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak persille fint.
Pluk timian [2 stilke | 4 stilke].
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme.
Svits Hvide Løjer & Urter i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [2,5 dl | 5 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Tilsæt gulerod og persille, og vend sammen.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], resterende kyllingebouillon, timian og honning-sennepsdressing, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Skær svinemørbrad i tynde skiver.
Anret couscous, broccoli og svinmørbrad på tallerkener.
Top svinemørbrad med sauce.
Server med fraiche.