Gyldenstegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt svineschnitzel

Gyldenstegt svineschnitzel

med ovnstegte kartofler og syrlig æbleslaw

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

300 g

Svineschnitzel

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3375 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt42.2 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat67.1 g
Sukker13.1 g
Protein41.2 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Paner kød
2

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en skål.

Bland panko og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden skål.

Krydr svinekød med salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Skær æble
4

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Bland æbleslaw
5

Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt og peber i en skål.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og æbleslaw på tallerkener.