
Åbn dørene til dit hjem, og lad den smukke mørksej svømme slalom mellem stegte kartofler og zucchini gennem en oversvømmelse af cremet tomatsauce. Brug din dybeste tallerken, så du får alle de lækkerier, der skjuler sig under den cremede overflade.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Zucchini
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
250 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
250 g
Sej

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Skær zucchini i 2 cm tern. Fordel kartofler og zucchini på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 20-25 min.

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (med stilk).

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, løg og tomat i 2-3 min.

Tilsæt madlavningsfløde og persille, og lad simre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.

Tilsæt fisk, og lad simre i 4 min på hver side ved middellav varme.

Anret fisk og bagte grøntsager i dybe tallerkener.