HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMørksej I Cremet Tomatsauce
topBanner
Mørksej i cremet tomatsauce

Mørksej i cremet tomatsauce

med stegte kartofler & zucchini

Åbn dørene til dit hjem, og lad den smukke mørksej svømme slalom mellem stegte kartofler og zucchini gennem en oversvømmelse af cremet tomatsauce. Brug din dybeste tallerken, så du får alle de lækkerier, der skjuler sig under den cremede overflade.

Allergener:mælkfisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

Kartofler

Zucchini

Hvidløgsfed

Skalotteløg

Tomat

Bredbladet persille

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

Sej

(Indeholderfisk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
Kalorier (kcal)0 kcal
Energi (kJ)0 kJ
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Skær zucchini i 2 cm tern. Fordel kartofler og zucchini på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 20-25 min.

2

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (med stilk).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, løg og tomat i 2-3 min.

4

Tilsæt madlavningsfløde og persille, og lad simre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.

5

Tilsæt fisk, og lad simre i 4 min på hver side ved middellav varme.

6

Anret fisk og bagte grøntsager i dybe tallerkener.