Mørksej i cremet tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mørksej i cremet tomatsauce

Mørksej i cremet tomatsauce

med stegte kartofler & zucchini

Åbn dørene til dit hjem, og lad den smukke mørksej svømme slalom mellem stegte kartofler og zucchini gennem en oversvømmelse af cremet tomatsauce. Brug din dybeste tallerken, så du får alle de lækkerier, der skjuler sig under den cremede overflade.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

250 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Sej

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)0 kcal
Energi (kJ)0 kJ
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Skær zucchini i 2 cm tern. Fordel kartofler og zucchini på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 20-25 min.

Forbered grøntsager
2

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (med stilk).

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, løg og tomat i 2-3 min.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde og persille, og lad simre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.

Tilbered fisk
5

Tilsæt fisk, og lad simre i 4 min på hver side ved middellav varme.

Server
6

Anret fisk og bagte grøntsager i dybe tallerkener.