HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyldenstegt Svineschnitzel
topBanner
Gyldenstegt svineschnitzel

Gyldenstegt svineschnitzel

med ovnstegte kartofler og syrlig æbleslaw

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3141.5564 kJ
Kalorier (kcal)750.85 kcal
Fedt34.8425 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.8075 g
Sukker13.9 g
Protein41.9375 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en anden skål. Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

4

Skær æble i 1 cm tern.

5

Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.