Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Græsk hakkebøf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk hakkebøf

Græsk hakkebøf

med lun bulgurtabouleh og smuldret salatost

Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og vores farverige tabouleh er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise. Fuld score med andre ord!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

250 g

Hakket oksekød

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rødløg

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Lime, økologisk

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)766 kcal
Energi (kJ)3203 kJ
Fedt39.22 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat53.22 g
Sukker9.6 g
Protein47.27 g
Salt4.5 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Bland fars
2

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk | 2 spsk], panko, Middelhavsdrøm, æg* [1 stk | 2 stk] og halvdelen af salatost med et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Skær lime
4

Skær lime i både. Hak persille fint. Bland yoghurt, et nip persille og et skvæt limesaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Lav taboulehsalat
5

Hak agurk og tomat fint. Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat og resterende rødløg i en skål. Vend persille, et skvæt limesaft og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk ] i skålen, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener. Top med resterende salatost. Dryp med persilledressing. Server med resterende limebåde.