Cremet basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kartofler & æblesalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

60 g

Blandet salat

1 pose

Basilikum

280 g

Kyllingebryst

20 g

Solsikkefrø

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

efter behov

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)576 kcal
Energi (kJ)2412 kJ
Fedt22.71 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat45.92 g
Sukker11.5 g
Protein44.12 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Hak basilikum groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Kog kartofler
2

Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og et nip salt, og vend sammen.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og vend med Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Steg kylling i 3-4 min på hver side, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav æblesalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. TIP: Vent med at vende sammen til lige før servering, så grøntsagerne forbliver helt sprøde.

Lav basilikumsauce
5

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og halvdelen af basilikum, og lad simre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*.

Server
6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top med solsikkefrø og resterende basilikum.