HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Basilikumkylling
topBanner
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kartofler & æblesalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Madlavningsfløde

20 g

Kartofler

efter behov

Kyllingebouillon

Kyllingebrystfilet

Æble

Blandet salat

Basilikum

Solsikkefrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)887.8447 kJ
Kalorier (kcal)212.2 kcal
Fedt6.69 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat1.14 g
Sukker0.3 g
Protein35.68 g
Salt0.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler i halve. Hak basilikum groft.

2

Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og et nip salt*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 3 cm tykke strimler. Steg i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken.

4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. TIP: Vent med at vende sammen til lige før servering, så grøntsagerne forbliver helt sprøde.

5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt madlavningsfløde, bouillon og 1/2 basilikum. Lad simre i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top med solsikkefrø og resterende basilikum.