topBanner
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kartofler & æblesalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Basilikum

2 stk

Kyllingebrystfilet

4 g

Kyllingebouillon

400 g

Kartofler

1 stk

Æble

20 g

Solsikkefrø

1 pose

Blandet salat

200 ml

Madlavningsfløde

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2374 kJ
Kalorier (kcal)568 kcal
Fedt23 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat43 g
Sukker10 g
Protein44 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær kartofler i halve.

Hak basilikum groft.

2

Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre.

Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og et nip salt*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Skær kylling i 3 cm tykke strimler.

Steg i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken.

4

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen.

TIP: Vent med at vende sammen til lige før servering, så grøntsagerne forbliver helt sprøde.

5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, bouillon og 1/2 basilikum. Lad simre i 1-2 min.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener.

Dryp med basilikumsauce.

Top med solsikkefrø og resterende basilikum.