Char siu-inspireret svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspireret svine- og kalvekød

Char siu-inspireret svine- og kalvekød

med fuldkornsnudler, pak choi og peanuts

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og server med nudler. Top med crunchy peanuts og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

30 g

Hoisinsauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Ingefær

20 g

Peanuts

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)557 kcal
Energi (kJ)2330 kJ
Fedt13.57 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.95 g
Sukker12.1 g
Protein37.15 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Snit chili fint.

Steg rødløg & gulerod
2

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Steg grøntsager
3

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend nudler med hoisinsauce og nudelvand i gryden.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret nudler, grøntsager og oksekød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.