HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChar Siu Inspireret Svine Og Kalvekød
topBanner
Char siu-inspireret svine- og kalvekød

Char siu-inspireret svine- og kalvekød

med fuldkornsnudler, pak choi og peanuts

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og server med nudler. Top med crunchy peanuts og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojasesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Pak choi

25 ml

Hoisinsauce (vegetarisk)

(Indeholdergluten, soja, sesam)

1 stk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

2 stk

Chili

150 g

Hvidløgsfed

½ stk

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

20 g

Ingefær

250 g

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

1 stk

Hakket svine-/kalvekød

2 stk

Rødløg

Gulerod

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)556.985 kcal
Energi (kJ)2330.4253 kJ
Fedt13.5732 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.9522 g
Sukker12.1 g
Protein37.151 g
Salt4.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Snit chili fint.

2

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

3

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend nudler med hoisinsauce og nudelvand i gryden.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret nudler, grøntsager og oksekød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.