HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChar Siu Inspireret Oksekød
topBanner
Char siu-inspireret oksekød

Char siu-inspireret oksekød

med fuldkornsnudler, pak choi & peanuts

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag oksekød og grøntsager til med soja sauce, hoisin sauce, hvidløg og ingefær og server med nudler. Top med crunchy jordnødder og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:jordnødderglutensojabløddyrsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

250 g

Hakket oksekød

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

25 ml

Pak choi

Chili

Hvidløgsfed

Ingefær

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Hoisinsauce

(Indeholdergluten, soja, bløddyr, sesam)

Rødløg

Gulerod

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2293.2502 kJ
Kalorier (kcal)548.1 kcal
Fedt17.7775 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat60.34 g
Sukker3.2 g
Protein37.1275 g
Salt4.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2 pers.] fint. Snit chili fint.

2

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

3

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt* i 1 min. Overfør til en skål.

4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 3-4 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Hæld vand fra, og kom nudler tilbage i gryden. Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med chili, salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret nudler, grøntsager og oksekød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.