
I aften drømmer vi os væk til Caribien, og laver en yderst velsmagende ret med fisk i hoverrollen. Vi steger torsk, og lader den derefter simre i en frisk bouillon med smør og koriander. Samtidigt ovnbager vi kartofler, gulerød, løg og majs. Vi topper herlighederne med frisk forårsløg og cremet fraiche, og så er maden klar.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Majs
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Løg
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skær rødløg i 2 cm både.
Hæld væde fra majs.
Hak koriander fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver citrusfrugt.
Bland vand, bouillon, hvidløg, koriander og et stort skvæt citrusfrugtsaft i en lille skål.

Tilsæt rødløg og majs til bagepladen, når grøntsagerne har 15 min tilbage.
Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag videre i ovnen i 15 min.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Vend fisk, og tilsæt bouillon og smør.
Steg videre i 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Imens, snit forårsløg fint.

Anret fisk og grøntsager på tallerkener.
Top fisk med citrusfrugtbouillon og kartofler med forårsløg.
Server med fraiche.