Cajunkrydrede veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydrede veggiestrimler

Cajunkrydrede veggiestrimler

med ovnbagte grøntsager og lime-'crema'

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Vegetarisk
Under 650 kcal
10 min prep
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2497 kJ
Kalorier (kcal)597 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt53.5 g
Kulhydrat75.9 g
Sukker17.4 g
Protein26.4 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag kartofler og grøntsager
2

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Tilsæt majs
3

Imens, skyl spinat.

Hæld væde fra majs.

Placer majs i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav lime-'crema'
5

Imens, halver lime.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak koriander fint.

Bland fraiche, hvidløg, limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend spinat med færdige grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top med kebab og lime-'crema'.

Drys med koriander.