'Lecsó'-inspireret pølse- og grøntsagsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Lecsó'-inspireret pølse- og grøntsagsgryde

'Lecsó'-inspireret pølse- og grøntsagsgryde

med kartofler og rucola

Lecsó er en af Ungarns nationalretter, og er en gryderet, der indeholder peberfrugt, løg og tomater. Vores version indeholder også grove pølser, kaldet kålpølser, og tynde kartoffelskiver. Det hele samles i en ovnfast stegepande og bages gyldent og boblende i ovnen. Vi topper med frisk rucola, og anbefaler denne rustikke og varmende gryde, når du har lyst til en omgang nærende comfort food.

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

300 g

Kartofler

320 g

Kålpølse

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

2 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2896 kJ
Kalorier (kcal)692 kcal
Fedt41.6 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat52.5 g
Sukker20.8 g
Protein27.5 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødløg i 1 cm både.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor ovnfast stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og peberfrugt i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Jorden Rundt, og steg i 30 min, eller indtil velduftende.

Forbered pølse- og grøntsagsgryde
3

Tilsæt pølser, kartofler, hakkede tomater, ketchup, vand, salt og et nip peber til stegepanden, og vend sammen.

TIP: Det er okay hvis kartoflerne stikker lidt op, da de bliver sprøde i ovnen.

Bag pølse- og grøntsagsgryde
4

Kom den ovnfaste stegepande i ovnen, og bag i 15 min, eller indtil overflade er gylden og pølser gennembagte.

TIP: Hvis du ikke har en ovnfast stegepande, kan du overføre retten til et ildfast fad, og komme det i ovnen.

Skyl rucola
5

Imens, skyl rucola.

Server
6

Anret pølse- og grøntsagsgryde i dybe tallerkener.

Top med rucola.