topBanner
Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

med pak choi & grøntsagsris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:glutensesamsojasulfitterjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

300 g

Svinekamfilet

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 pose

Koriander

½ stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

300 ml

Vand*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2240 kJ
Kalorier (kcal)535 kcal
Fedt13 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat63 g
Sukker18 g
Protein40 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* (se ingrediensliste) og et nip salt*, og bring i kog. Kog på lav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

2

Hak pak choi groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime i både.

Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme.

Tilsæt pak choi og gulerod, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål.

4

Steg svinekød og asiatisk woksauce i 3-4 min.

5

Bland hvidløgsris, pak choi og gulerod i en skål.

Hak peanuts og koriander fint.

6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener.

Top med woksauce fra panden, peanuts og koriander.

Server med citronbåde.