Asiatisk inspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

med pak choi & grøntsagsris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Peanuts

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

2 stk

Gulerod

200 g

Pak choi

300 g

Svinekamfilet

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)324 kcal
Energi (kJ)1357 kJ
Fedt19.43 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat10.8 g
Sukker9.3 g
Protein31.09 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* [2 dl | 4 dl] og et nip salt*, og bring i kog. Kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

Forbered råvarer
2

Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt pak choi og gulerod, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål.

Steg svinekød
4

Steg svinekød og asiatisk woksauce i 3-4 min.

Bland grøntsagsris
5

Bland hvidløgsris, pak choi og gulerod i en skål. Hak peanuts og koriander fint.

Server
6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden, peanuts og koriander. Server med citronbåde.