
Asiatisk inspireret svinekød
med pak choi & grøntsagsris
Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
20 g
Peanuts
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Basmatiris
2 stk
Gulerod
200 g
Pak choi
300 g
Svinekamfilet
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime, økologisk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 dl
Vand (trin 1)
efter behov
Smør (trin 1)
Fremgangsmåde
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* [2 dl | 4 dl] og et nip salt*, og bring i kog. Kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt pak choi og gulerod, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål.
Steg svinekød og asiatisk woksauce i 3-4 min.
Bland hvidløgsris, pak choi og gulerod i en skål. Hak peanuts og koriander fint.
Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden, peanuts og koriander. Server med citronbåde.