HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Svinekød
topBanner
Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

med pak choi & grøntsagsris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:glutensesamsojasulfitterjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Koriander

20 g

Gulerod

300 g

Lime, økologisk

2 dl

Basmatiris

efter behov

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Svinekamfilet

Pak choi

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 1)

Smør* (trin 1) efter behov

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1620.8815 kJ
Kalorier (kcal)387.4 kcal
Fedt24.595 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat12.09 g
Sukker9.8 g
Protein33.6075 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* [2 dl | 4 dl] og et nip salt*, og bring i kog. Kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

2

Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt pak choi og gulerod, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål.

4

Steg svinekød og asiatisk woksauce i 3-4 min.

5

Bland hvidløgsris, pak choi og gulerod i en skål. Hak peanuts og koriander fint.

6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden, peanuts og koriander. Server med citronbåde.