HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Wok
topBanner
Asiatisk inspireret wok

Asiatisk inspireret wok

med svinekød, pak choi & grøntsagsris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:glutensesamsojasulfitterjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

200 g

Pak choi

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Basmatiris

20 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

300 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

2 stk

Svinekamfilet

¼ tsk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Salt* (trin 1)

efter behov

Vand* (trin 1)

Smør* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1879.6827 kJ
Kalorier (kcal)449.255 kcal
Fedt24.874 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat24.2051 g
Sukker17.7 g
Protein35.9495 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

4

Steg svinekød i 3-4 min i samme stegepande. Tilsæt asiatisk woksauce, og vend indtil gennemvarmet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt hvidløgsris. Hak peanuts og koriander fint.

6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden, peanuts og koriander. Server med limebåde.