Skip to main content
Asiatisk inspireret ørred

Asiatisk inspireret ørred

med frisk nudelsalat og sød chilisauce

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

250 g

Ørred

1 stk

Pak choi

150 g

Mienudler

25 ml

Sojasauce

75 g

Radiser

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3078 kJ
Kalorier (kcal)736 kcal
Fedt31.6 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker17.9 g
Kostfibre4.2 g
Protein36.3 g
Salt4.1 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær radiser i kvarte.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak pak choi groft.

Halver lime.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og sesamfrø med et nip salt og peber i 2-3 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Kog nudler
3

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg fisk
4

Imens, dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg fisk med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav nudelsalat
5

Bland radiser, gulerod, nudler, sojasauce, et skvæt limesaft, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

Server
6

Anret nudelsalat på tallerkener.

Top med pak choi og fisk.

Dryp med sød chilisauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image